Βιογραφικό

ΚΑΛΙΑΡΧΗ ΜΑΡΙΑ

Φοροτεχνικός Β' Τάξης
Μέλος Ο.Ε.Ε,
Κάτοχος Αδείας ΕΟΠΠΕΠ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
Η ΜΚ Accounting με έδρα τη Νίκαια έχει συνεχή  παρουσία στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης των επιχειρήσεων από το 2015.
Η MK Accounting με εξειδίκευση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τον πυρήνα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, με στόχο την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων αυτών.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ονομάζομαι Καλιάρχη Μαρία, έχω αποφοιτήσει από το  ΑΤΕΙ Πειραιά και έχω λάβει Πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής  το 2013. Ανελλιπώς από τότε συμμετέχω  στα σεμινάρια αναγκαίας εκπαίδευσης λογιστών του ΟΕΕ.
Εχω προϋπηρεσία σε Απλογραφικά και σε Διπλογραφικά βιβλία με τα προγράμματα της  Soft one, Prosvasis και Epsilon net καθώς και την μισθοδοσία. 
Έχω ασχοληθεί με προγράμματα ΕΣΠΑ και προγράμματα ΟΑΕΔ με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.
Έχω πτυχίο Αγγλικών Proficiency of Cambridge καθώς και Πτυχίο E.C.D.L Expert, Σχεδιασμού Ιστοσελίδων και τεχνικού δικτύου υπολογιστών.
Μετά την λήψη του πτυχίου μου, διεύρυνα τις γνώσεις μου πάνω στην λογιστική και την μισθοδοσία . Παρακολούθησα τον ολοκληρωμένο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων της POWERTAX , σεμινάρια του TAXHEAVEN και του ΚΕΛΕ. Επίσης ενημερωνόμαστε όλοι με ότι αλλαγές προκύπτουν πάνω στον κλάδο μέσω σεμιναρίων από :ΤAXEXPERTS, Π.Ε.Φ.Ε, ΠΑ.Σ.Δ.Ε
Σύντομα θα έχω και την δυνατότητα να ξεκινήσω τα σεμινάρια πάνω στην λογιστική μετά την ολοκλήρωση του  εκπαιδευτικού προγράμματος του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  και απόκτησης της άδειας διδασκαλίας από τον ΕΟΠΠΕΠ

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ:

Total Page Visits: 4 - Today Page Visits: 0