Συχνές Ερωτήσεις

Ποιό είναι το ωράριο του γραφείου

Το γραφείο λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00 το πρωί έως και τις 17.00 το απόγευμα.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Μέσω τηλεφώνου & Viber στο 6949895491, μέσω email στο maria_kaliarhi@windowslive.com, μέσω της σελίδας μας στο facebook:  https://www.facebook.com/mkaliarhi και τέλος μέσα από την φόρμα της σελίδας μας.

Σύμβαση Παροχής Λογιστικών Υπηρεσιών

Με κάθε νέο επαγγελματία , απαρραιτήτως υπογράφετε σύμβαση παροχής  υπηρεσιών ΄΄οπου και αναφέρονται υποχρεωτικά οι υπηρεσίες που θα παρέχει το γραφείο προσαρμοσμένη με τις ανάγκες κάθε πελάτη. Η σύμβαση θα ισχύει για το αναγραφόμενο διάστημα και θα ανανεώνεται με νέα σύμβαση. Σε περίπτωση αλλαγής λογιστή ή μεταφοράς από άλλο λογιστή θα ζητείται βεβαίωση περί μη οφειλής. 

Τρόποι Πληρωμής

Οι τροποι πληρωμης που υποστηρίζει το γραφείο είναι 4. Μετρητά, Απευθείας χρέωση της κάρτας σας στο χώρο του γραφείου, Τραπεζική κατάθεση, Μέσω VIVA wallet με αποστολή στο email σας. 

Τρόπος λειτουργίας γραφείου

Κάθε 15 του επόμενου μήνα που λήγει το τρίμηνο του ΦΠΑ θα πρέπει όλοι μας οι πελάτες να έχετε ήδη φέρει τα τιμολόγια στο χώρο μας , ώστε να γίνει η διαλογή τους, η καταχώρηση στα βιβλία σας, η ενημέρωση των myData, και τέλος να ενημερωθείτε για το ποσό του ΦΠΑ σας. Η δική μας άποψη επί του θέματος είναι κάθε 15μερο ή κάθε μήνα ανάλογα με τον όγκο των παραστατικών σας, να διαβιβάζονται στο γραφείο ώστε να έχουμε καλύτερη διαχείριση του όγκου της δουλειάς και εσείς να έχετε πιο συχνή ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης σας. Κάθε μήνα εφόσον έχουμε τα παραστατικά σας ενημερώνεστε για το ισοζύγιο του έτους , για το ποσό του ΦΠΑ που έχει προκύψει και σας συμβουλεύουμε για την καλύτερη διαχείριση της επιχείρησης σας. Ενημερώνεστε επίσης για τις πληρωμές που είναι ληξιπρόθεσμες στο τέλος του μήνα σε ΔΟΥ, ΕΦΚΑ ,ΙΚΑ κτλ . Για τις επιχειρήσεις που έχουν προσωπικό ενημερώνεστε έως τις 15 του κάθε μήνα για την μισθοδοσία του μηνός. 

Το πιο σημαντικό κομμάτι σε όλα αυτά είναι η επικοινωνία. Για αυτό το λόγο τηρούμε πρωτόκολλο παραλαβής. Για το σύνολο των υπηρεσιών μας προτρέπουμε κυρίως τους επαγγελματίες αλλά και τους ιδιώτες ανεξαρτήτως τηλεφωνικής συνεννόησης να γίνεται και μέσω  email ώστε να υπάρχει διαφάνεια μεταξύ λογιστή και πελάτη. Τα  email ελέγχονται σε πρώτη φάση και διαχωρίζονται ανάλογα με την βαρύτητα του περιεχομένου τους και εσείς λαμβάνεται ενημέρωση για την πορεία του αιτήματος σας.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ:

Total Page Visits: 728 - Today Page Visits: 1