Σχετικά με εμάς

  1. Είμαστε ένα νεοσύστατο λογιστικό γραφείο που επικεντρώνεται στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, στους πελάτες μας και όχι στον αριθμό των πελατών που μπορούμε να φέρουμε. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε με κάθε τρόπο, όχι μόνο μέσω της ετήσιας συμμόρφωσης, αλλά με τη δημιουργία στενών συνεχιζόμενων σχέσεων για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε και να μεγαλώσετε.


  2. Διαμορφώνουμε τις αμοιβές μας ανάλογα με το μέγεθος και το στάδιο του οργανισμού σας ή τον όγκο και την πολυπλοκότητα των υποθέσεων.  Το εύρος των χρεώσεων  για όλες τις επιχειρήσεις κυμαίνεται ανάλογα με τον όγκο των παραστατικών και το μέγεθος  και τις απαιτήσεις της επιχείρησης και του επαγγελματία.

  3. Είμαστε παθιασμένοι και περήφανοι για αυτό που κάνουμε. Είμαστε προσιτοί και ευέλικτοι στην ικανότητά μας να σας βοηθήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.


  4. Διατηρούμε ένα στενό δίκτυο επαγγελματιών με τους οποίους μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε περίπτωση που το ζητήσετε, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, συμβούλων,  τραπεζών και άλλων δανειστών.


  5. Οι συνεχόμενες αλλαγές στο φορολογικό και εργατικό χάρτη ενός πολύ απαιτητικού πλέον περιβάλλοντος για τον κάθε επιχειρηματία σας αποσπούν από το στόχο σας και σας σπαταλούν χρόνο κάνοντας σας να νιώθετε ανασφάλεια. Με τις πλέον καινοτόμες λύσεις μας που συνυπάρχουν με την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνολογία αιχμής, σας κάνουμε να νιώθετε ασφάλεια σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

     


ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ:

Total Page Visits: 727 - Today Page Visits: 1